22 juli 2019

Ledenlunch voor directeuren op locatie

Wanneer

19 september

Locatie

Betabit

K.P. van der Mandelelaan 60

Rotterdam

Kosten

Gratis

Nederland ICT organiseert op donderdag 19 september een ledenlunch voor directeuren. Voor deze lunch nodigt Nederland ICT zowel de directeuren van nieuwe leden, als directeuren van bestaande leden uit.

De lunch biedt een goede gelegenheid om nader kennis te maken met de branchevereniging, maar vooral ook om jezelf en je bedrijf te introduceren bij collega-directeuren en ondernemers uit de sector. Tijdens de bijeenkomst wordt toegelicht waar Nederland ICT voor staat en bij welke activiteiten je kunt aansluiten om te zorgen dat je bedrijf het lidmaatschap optimaal benut. Daarnaast horen we graag je wensen en verwachtingen. Vertel ons wat Nederland ICT voor je kan betekenen!

We zijn voor deze lunch te gast bij Betabit. Gastheer is Luc Gimbrère, directeur van Betabit en lid van het algemeen bestuur van Nederland ICT.

De ledenlunch vindt plaats op donderdag 19 september van 12.00 uur tot 14.00 uur Betabit, K.P. van der Mandelelaan 60 in Rotterdam. 

Om interactie zo gemakkelijk mogelijk te maken, is de groep beperkt tot 12 personen (maximaal 1 persoon per bedrijf). Deze lunch is erg favoriet onder onze leden. Ben je al eens geweest en was je zo enthousiast dat je nog een keer wilt deelnemen? Van harte welkom, maar het kan zijn dat je dan op een reservelijst terecht komt, zodat mensen die nog niet eerder zijn geweest ook een kans krijgen deel te nemen.