18 februari 2019

Ledenlunch voor directeuren

Wanneer

20 maart

Locatie

Nederland ICT

De Corridor 5

Breukelen

Kosten

Gratis

Nederland ICT organiseert op woensdag 20 maart 2019 een ledenlunch voor directeuren (deze lunch is inmiddels vol. Houd de agenda in de gaten voor een nieuwe datum!). Voor deze lunch nodigt Nederland ICT zowel de directeuren van nieuwe leden, als directeuren van bestaande leden uit.

De lunch biedt een goede gelegenheid om nader kennis te maken met de branchevereniging, maar vooral ook om jezelf en je bedrijf te introduceren bij collega-directeuren en ondernemers uit de sector. Tijdens de bijeenkomst wordt toegelicht waar Nederland ICT voor staat en bij welke activiteiten je kunt aansluiten om te zorgen dat je bedrijf het lidmaatschap optimaal benut. Daarnaast horen we graag je wensen en verwachtingen. Vertel ons wat Nederland ICT voor je kan betekenen!

Namens het Algemeen Bestuur zal onze voorzitter Ernst-Jan Stigter (algemeen directeur, Microsoft Nederland) aanwezig zijn.

De ledenlunch vindt plaats van 12.00 uur tot 14.00 uur bij Nederland ICT, De Corridor 5 in Breukelen. 

Om interactie zo gemakkelijk mogelijk te maken, is de groep beperkt tot 20 personen. Helaas is aanmelding niet meer mogelijk. Houdt onze agenda in de gaten voor een volgende ledenlunch!