21 maart 2019

Ledenlunch voor contactpersonen (operationeel)

Wanneer

12 juni

Locatie

Nederland ICT

De Corridor 5

Breukelen

Kosten

Gratis

We organiseren op woensdag 12 juni 2019 een ledenlunch voor alle operationeel contactpersonen van Nederland ICT. We vinden het fijn om in nauw contact te staan met de medewerkers van onze leden.

De lunch biedt een goede gelegenheid om nader kennis te maken met de branchevereniging, maar vooral ook om jezelf en je bedrijf te introduceren. Tijdens de bijeenkomst wordt toegelicht waar Nederland ICT voor staat en bij welke activiteiten je kunt aansluiten om te zorgen dat je bedrijf het lidmaatschap optimaal benut. Daarnaast horen we graag je wensen en verwachtingen. Vertel ons wat Nederland ICT voor je kan betekenen!

De ledenlunch vindt plaats op woensdag 12 juni 2019 van 12.00 uur tot 14.00 uur bij ons op kantoor (De Corridor 5, Breukelen).

Om interactie zo gemakkelijk mogelijk te maken, is de groep beperkt tot 12 personen (1 persoon per bedrijf).

Mocht deze datum je niet uitkomen, maar zou je het heel leuk vinden om een keer bij zo’n ledenlunch aanwezig te zijn? Houd dan de agenda op de website in de gaten, of stuur ons een mailtje en we brengen je op de hoogte zodra de datum van de volgende lunch bekend is!