3 november 2020

Jubileumevent 20 jaar ICT Milieu

DUURZAAMHEID

Wanneer

26 november

Locatie

Online

Kosten

-

In 2020 bestaat Stichting ICT Milieu ruim 20 jaar. Tijdens dit online event staan we stil bij dit jubileum, vieren we samen de successen en delen we de visie op de toekomst.

Over ICT Milieu

ICT Milieu is het collectieve inzamelsysteem voor afgedankte ICT in Nederland. Op het vlak van fijnmazige inzameling, hoogwaardige recycling, circulaire IT en sociaal ondernemen hebben we de afgelopen twintig jaar veel bereikt. Tijdens dit event delen we onder andere de visie op de toekomst. Een toekomst waarin de samenwerking met andere productgroepen binnen de nieuwe Stichting OPEN nog sterker zal worden, om aan de aangescherpte wettelijke eisen en maatschappelijke verwachtingen te kunnen voldoen.

Hoofdrolspelers van toen en nu

ICT Milieu is te gast in de eigen studio van HP Nederland, waar we een hybride event organiseren met een aantal gasten die deel hebben uitgemaakt van de weg naar 20 jaar ICT Milieu, waaronder de huidige voorzitter van het bestuur van stichting ICT Milieu, Rob Idink, bestuurslid en directeur van NLdigital, Lotte de Bruijn, directeur van Wecycle, Jan Vlak (voormalig manager ICT Milieu en projectdirecteur OPEN) en de huidige manager van ICT Milieu, Jeroen van der Tang. De gasten gaan met elkaar én de kijkers in gesprek onder leiding van Lotte de Bruijn, bestuurslid ICT Milieu en directeur van NLdigital. Het belooft een interactieve sessie te worden met een feestelijk tintje.

Je bent als deelnemer aan ICT Milieu van harte uitgenodigd om digitaal de successen mee te vieren en op veilige afstand het glas te heffen op de toekomst. De aandacht voor de rol van de ICT hardware producent / importeur in de circulaire economie neemt immers alleen maar toe…

Aanmelden

Ben je deelnemer van ICT Milieu, meld je dan aan!