24 februari 2021

Inspraaksessie impact coronacrisis

Wanneer

9 maart

Locatie

Online (MS Teams)

Kosten

Gratis

Een jaar na de start van de coronacrisis begint de economische impact door te werken in de digitale sector. Dat blijkt uit een nieuwe survey die we onder onze leden hebben gehouden. Bedrijven zien impact op hun omzet, klanten die in financiële nood zitten en medewerkers die worstelen met thuisonderwijs en werken op afstand.

Daarnaast krijgen we ook signalen dat steunmaatregelen leiden tot oneerlijke concurrentie, of dat het door de coronamaatregelen moeilijker is om te reageren op aanbestedingen. Een deel van de leden zou graag zien dat NLdigital zich bij overheid hard maakt om regels en maatregelen aan te passen.

Wat we precies kunnen doen bespreken we graag met je in deze inspraaksessie. Heb je praktische punten waar je tegenaan loopt? Wetgeving die door corona in de weg zit? Of maatregelen die onnodig jouw bedrijf treffen? Meld je aan voor deze sessie en laat het ons weten. Dan kijken wij of en hoe we het aan kunnen kaarten.

Aanmelden

De sessie is van 13u tot 14u. Je meldt je aan door een mailtje te sturen naar Mats Wijnen. Hij zal dan de link naar de online meeting met je delen.