14 november 2019

In gesprek met Hans de Boer van VNO-NCW. Praat je mee?

Wanneer

11 februari

Locatie

NLdigital

De Corridor 5

Breukelen

Kosten

Deelname is gratis

Leden van NLdigital zijn indirect ook lid van VNO-NCW. Regelmatig krijgen we vragen van leden over dit partnerschap: wat is de meerwaarde van VNO-NCW voor ons? Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW, gaat graag met jullie in gesprek op dinsdagmiddag 11 februari 2020 in Breukelen. Laat je ideeën en suggesties horen!

Veel bedrijven die ondernemen in Nederland kennen de organisatie VNO-NCW of hebben er in ieder geval van gehoord. Soms in het politieke speelveld, soms vanwege berichten over handelsreizen en altijd op onderwerpen die betrekking hebben op het bedrijfsleven en ondernemerschap. Al onze leden met meer dan tien medewerkers betalen jaarlijks een bijdrage aan VNO-NCW om deze activiteiten mogelijk te maken.

Maar wat doet VNO-NCW nu precies? Wat is de invloed van VNO-NCW bij politieke beslissingen rond bijvoorbeeld pensioenen, klimaat, overheidsaanbestedingen en belastingen? Waarom is een handelsreis relevant voor een onderneming en wat is de rol van VNO-NCW hierin? Hoe werken ze samen met MKB-Nederland? Wat kan VNO-NCW betekenen voor bedrijven en specifiek voor de IT-sector?

Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW, neemt je mee in de rol en activiteiten van VNO-NCW in de BV Nederland. Ook onze voorzitter Ernst-Jan Stigter is erbij. Deel je mening, stel je vragen en kom langs!

Wanneer

12 december

Locatie

Kosten

NLdigital respecteert jouw privacy

Daarom geven we je de controle over de manier waarop wij met je data omgaan. In ons privacystatement lees je hoe we dat doen en kun je jouw (eerdere) voorkeuren wijzigen.

Privacystatement
Instellingen

NLdigital respecteert jouw privacy

Daarom geven we je de controle over de manier waarop wij met je data omgaan. In ons privacystatement lees je hoe we dat doen en kun je jouw (eerdere) voorkeuren wijzigen.

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het tonen van de website en de bijbehorende functionaliteit, en voor het uitvoeren van de gevraagde dienstverlening.

Lees meer

We optimaliseren continu onze website. Daarvoor analyseren we websitebezoek via Google Analytics. Dit hebben we op de privacyvriendelijke wijze, volgens de handleiding van de Autoriteit Persoonsgegevens, ingericht.

Lees meer

Met Linkedincampagnes introduceren we ons collectief en onze diensten in de digitale sector. We slaan gegevens over websitebezoek op om de effectiviteit van onze advertenties te meten, om advertenties te leveren die relevant zijn en om het aantal keren dat je een advertentie ziet te beperken.

Lees meer
Vergeet alles Jouw voorkeuren zijn verwijderd