25 oktober 2021

In 30 minuten bijgepraat over… actualiteiten op thema duurzaamheid

DUURZAAMHEID

Wanneer

19 november

Locatie

Online

10.30 - 11.00 uur

Kosten

-

Te weinig tijd om de actualiteiten/wet- en regelgeving op verschillende onderwerpen bij te houden? We helpen je! Elke maand praten onze experts jou in 30 minuten (online) bij over relevante marktontwikkelingen voor IT-ondernemers. Bijvoorbeeld nieuwe wetgeving die eraan komt of juist wordt uitgesteld, ontwikkelingen op een IT-dossier of.. 

Op 19 november 2021 van 10.30 – 11.00 uur praat Jeroen van der Tang, public policy manager duurzaamheid, je bij over de actualiteiten op duurzame thema’s, zoals:

  • Regelgeving energiebesparing
    Weet je voldoende wat er van je verwacht wordt op het gebied van energiebesparing? Jeroen praat je bij over de regels.
  • Duurzaam inkopen van ICT door de overheid
    Lever je bedrijf ICT-hardware aan de overheid? Dan is het goed om te weten waar de overheid naar kijkt bij het duurzaam inkopen van hardware. Jeroen vertelt je waar je op moet letten.
  • Nieuwe verplichtingen voor de export van gebruikte ICT
    Vanaf volgend jaar zijn er nieuwe rapportageverplichtingen voor de export van gebruikte ICT. Na deze sessie weet je waar je aan moet voldoen om compliant te zijn.

En natuurlijk is er ook ruimte om je vragen te stellen aan Jeroen. Kun je zelf niet alle actualiteiten bijhouden en zijn genoemde onderwerpen interessant voor jou? Meld je dan snel aan. Tot 19 november!