31 mei 2023

ICT Markttoets UWV CCaaS-oplossing

SAMENWERKING MET DE OVERHEID

Wanneer

5 juli

Locatie

Amsterdam

13.00 - 17.00 uur

Kosten

-

Op woensdag 5 juli van 13.00 – 17.00 uur organiseert NLdigital in opdracht van het UWV een ICT Markttoets over een nieuwe Contact Center as a Service (CCaaS) oplossing. Tijdens deze ICT Markttoets vragen we aanbieders/ontwikkelaars van CCaaS-oplossingen en beheer en implementatie dienstverleners op pre-competitieve wijze mee te denken over een aantal verwervingsvragen rondom het nieuwe CCaaS-systeem voor UWV (aanmelding is inmiddels gesloten). 

Bekijk hier de volledige uitnodiging en de vragen aan de markt.

Doelgroep

De deelnemende medewerker van een organisatie heeft zicht op en/of ervaring met de strategische en functionele inzet van de software en componenten die nodig zijn voor deze specifieke vraag en kan met mandaat namens de organisatie spreken.

Voor deze ICT Markttoets zijn we uitdrukkelijk niet op zoek naar medewerkers met een deels, of zuiver commerciële rol.

Voor een goede uitvoering van de ICT Markttoets is het van belang dat de aangemelde persoon zich één dagdeel kan voorbereiden op de vragen.

Per organisatie kan bij voorkeur één persoon worden aangemeld, eventueel twee. Er kunnen ongeveer 15 marktpartijen deelnemen. Bij eventuele over-inschrijving maken we een selectie waarmee de markt zo representatief mogelijk vertegenwoordigd wordt (aanmelding is inmiddels gesloten). 

De aangemelde bedrijven krijgen uiterlijk maandag 19 juni definitief bericht of ze worden uitgenodigd voor deze ICT Markttoets.