4 november 2019

ICT Markttoets Rijksvastgoedbedrijf Onderhoudsmanagementsysteem

COMMISSIE DIGITALE OVERHEID

Wanneer

26 november

Locatie

Kosten

Gratis

Op dinsdag 26 november 2019 van 12.30 uur tot 17.00 uur organiseert NLdigital voor het Rijksvastgoedbedrijf een ICT Markttoets over de aanbesteding van een Onderhoudsmanagementsysteem ter ondersteuning van de instandhoudingsprocessen van de vastgoedportefeuille (inclusief buitenruimte).

Ter ondersteuning van de instandhoudingsprocessen voor de gehele vastgoedportefeuille van het Rijksvastgoedbedrijf (inclusief buitenruimte), is het Rijksvastgoedbedrijf voornemens een aanbesteding uit te doen voor één geïntegreerde softwareoplossing. Ter voorbereiding op de aanbesteding voor het verkrijgen van een dergelijk Onderhoudsmanagementsysteem, krijgt het RVB graag feedback van marktpartijen ten behoeve van de voorgenomen aanbesteding. Om op basis daarvan haar verwervingsstrategie zo nodig bij te kunnen sturen.

Om hierachter te komen, organiseert NLdigital namens het Rijksvastgoedbedrijf op dinsdag 26 november 2019 een ICT Markttoets. Tijdens deze ICT Markttoets legt het RVB een aantal vragen voor aan de markt (zie uitnodiging).

Bekijk voor meer informatie:

Doelgroep

Deze ICT Markttoets richt zich op marktpartijen die als productleverancier en/of dienstenleverancier een Onderhoudsmanagementsysteem ter ondersteuning van de instandhoudingsprocessen voor de vastgoedportefeuille inclusief buitenruimte kunnen leveren en/of kunnen helpen implementeren. Kennis van de instandhoudingsprocessen vastgoed en/of buitenruimte is vereist.

De deelnemende medewerker is als specialist werkzaam bij de organisatie, kan met mandaad namens de organisatie spreken én heeft kennis van de inhoud en ervaring m.b.t. het domein onderhoudsmanagement. Voor deze ICT Markttoets is NLdigital uitdrukkelijk niet op zoek naar medewerkers met een deels, of zuivere commerciële rol.

Voor een goede uitvoering van de ICT Markttoets is het van belang dat de aangemelde persoon zich één dagdeel kan voorbereiden op de vragen, de twee bijlagen heeft gelezen, beschikbaar is voor één dagdeel workshop en voor de review van de concept­ rapportage.

Per organisatie kan één persoon worden aangemeld. Er kunnen ongeveer 20 marktpartijen deelnemen. Bij eventuele over inschrijving wordt een selectie gemaakt ten behoeve van een representatieve vertegenwoordiging van de markt.

Deelnemen

Aanmelden kan tot en met vrijdag 15 november 09.00 uur.

Op 19 november 2019 krijgen de aangemelde bedrijven definitief bericht of ze worden uitgenodigd voor deelname.

 

De definitieve rapportage van de ICT Markttoets wordt door NLdigital gepubliceerd, zodat alle geïnteresseerden hier kennis van kunnen nemen.