15 augustus 2022

iBestuur Congres over digitalisering bij de overheid

SAMENWERKING MET DE OVERHEID

Wanneer

14 september

Locatie

online OF op locatie (Fokker Terminal, Den Haag)

Kosten

zie congreswebsite

Op woensdag 14 september is het jaarlijkse iBestuur Congres: het congres over digitalisering bij de overheid, speciaal voor bestuurders en beslissers uit de overheid en de digitale sector. Goed nieuws: er zijn nog kaarten beschikbaar voor dit evenement waar de top van de digitale overheid en onze sector samenkomen.

Wat ga je doen?

Het programma bestaat uit een plenaire sessie en breakout-sessies.

Tijdens de plenaire sessie komt het thema digitalisering en de menselijke maat uitgebreid aan bod met interessante sprekers. Bijvoorbeeld Alexandra van Huffelen, staatssecretaris van Koninkrijksrelaties en Digitalisering, licht de hoofdlijnen van de werkagenda digitalisering toe waarmee invulling wordt gegeven aan het beleid voor digitalisering voor de komende jaren.

In meer dan 30 break-out-sessies onderzoek jij samen met overheid, onderwijs en wetenschap de grootste maatschappelijke uitdagingen, zoals duurzaamheid, krapte op de arbeidsmarkt en cybersecurity. Maar ook, welke ethische waarden liggen ten grondslag aan digitalisering?

Tijdens het congres ga je op zoek naar digitale oplossingen, zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen.

Ga met ons mee

NLdigital vindt dat de overheid moet weten wat er in de markt speelt. En dat de markt de behoeften van de overheid moet kennen. Daarom nodigen wij jou uit om ook naar het iBestuur Congres te gaan. Net als vorig jaar is er een speciale track ‘Markt & Overheid’, waarin de focus ligt op de relatie tussen overheid en IT-sector. Onze collega Dirk van Roode organiseert binnen deze track drie debatten.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over het congres en hoe je kaarten kan kopen, vind je op ibestuurcongres.nl/2022.