7 februari 2022

HR-webinar ‘Strategische personeelsplanning

HRM

Wanneer

21 maart

Locatie

Online

12.00 - 13.00 uur

Kosten

Gratis voor leden, niet-leden betalen €75,- excl. btw

De samenleving verandert continu. Hierdoor worden organisaties voortdurend geconfronteerd met in- en externe ontwikkelingen. Dit vraagt om flexibiliteit en veranderkracht, zodat je je organisatiedoelen blijft behalen. Een strategische personeelsplanning helpt je bij het het in kaart brengen van toekomstige personeelsuitdagingen. Tijdens dit webinar gaan we hier verder op in. Spreker Monica Olsthoorn van Human Capital Group staat stil bij het uitrollen van het proces, ontwerpkeuzes en gaat ook in op de ‘lessons learned’. 

Is er in jouw organisatie voldoende aandacht voor talent, ontwikkeling en waardering voor je personeel? Zeker met het hybride werken en de krappe arbeidsmarkt van nu is dat nóg belangrijker. Een strategische personeelsplanning helpt jou hierbij. Je krijgt tijdens het webinar handvatten voor implementatie op een manier die past bij de uitdagingen en cultuur van je organisatie. Er is uiteraard voldoende ruimte voor het stellen van je vragen.

Voor wie?

Dit webinar is bedoeld voor HR-professionals, maar ook als je vanuit management of OR geïnteresseerd bent in het onderwerp ben je van harte welkom.