14 juni 2022

HR-webinar: Actualiteiten in arbeidsrecht en ingestuurde vragen

REGELGEVING

Wanneer

11 juli

Locatie

Online Teams

13.30 - 14.30 uur

Kosten

-

Op maandag 11 juli organiseren we een inloopuurtje voor leden over actualiteiten in arbeidsrecht. Zijn er onderwerpen die voor jouw organisatie spelen? Laat het ons weten via ledenzaken@nldigital.nl, zodat we dit mee kunnen nemen tijdens het webinar. 

Tijdens dit webinar gaan we het onder andere hebben over wetgeving die er aan komt en 1 augustus in zou moeten gaan. Bijvoorbeeld de wet Transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden. Een ander onderwerp is de wijziging die er komt in de mogelijkheid tot nevenwerkzaamhedenbeding en studiekostenbeding. Ook komt er een regeling voor betaald ouderschapsverlof die ook begin augustus in moet gaan. Wat zijn de nieuwe uitgangspunten en hoelang moet een werkgever het loon doorbetalen tijdens ouderschapsverlof? Margit Eijsenga, Adviseur arbeidsrecht, vertelt je er meer over.

Als voormalig advocate heeft zij ruim 13 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht. Ze adviseert, procedeert, maar kan ook voor je onderhandelen bij een beëindigingsregeling.