14 mei 2019

Emerce Next

NEXTGEN

Wanneer

25 juni

Locatie

Beurs van Berlage

Damrak 243

Amsterdam

Kosten

Gratis voor young professionals van leden van Nederland ICT

Ben jij een young tech professional en staat er Data Analyst, Developer, UX Designer, Growth Marketeer, Consultant of Product Owner achter je naam? En wil je in een relaxte setting met je vakgenoten op de hoogte worden gebracht van de allernieuwste technologische ontwikkelingen?

Speciaal voor Young Professionals uit ons ledennetwerk, bieden we vanuit Nederland ICT gratis kaarten aan voor Emerce Next. Emerce Next is the place to be voor kennis over de nieuwste technologieën en hoe je deze succesvol toepast in jouw business en vindt plaats op dinsdag 25 juni a.s. in de Beurs van Berlage Amsterdam.

WAAROM WIL JIJ NAAR EMERCE NEXT?

  • Laat je inspireren met de nieuwste ontwikkelingen, de beste cases, sprekers en panels on stage.
  • Young Experts (en ook seniors) delen hun ervaringen en geven praktische tips.
  • Neem deel aan challenges, workshops, roundtables.
  • Leer hoe toonaangevende bedrijven de toekomst en kansen voor young pro’s zien.
  • Deel jouw kennis en ervaringen met andere peers & pro’s. Debatteer, discussieer en wordt samen nog slimmer.

PROGRAMMA

Emerce Next dompelt je onder in een inspirerend event met nationale en internationale sprekers verdeeld over ca. 50 sessies. Aan het eind van de dag ben je volledig up-to-date met de nieuwste technologieën en succesvolle toepassingen daarvan in business en marketing, en heb je je netwerk uitgebreid!

SCHRIJF JE NU IN VOOR EMERCE NEXT

YIP, het Young IT Professional Netwerk van Nederland ICT biedt je een gratis invite ticket aan. Klik hier om jouw invite ticket te claimen. 

OVER YIP

In het Young ICT Professionals (YIP)-netwerk van Nederland ICT hebben jonge, ambitieuze talenten uit de ICT-branche zich verenigd. Het netwerk biedt jong ICT-talent een podium om zich te kunnen profileren. ‘Serious fun’ is het uitgangspunt, kennis(sen) maken en kennis delen het doel. Klik hier voor meer informatie over de activiteiten van YIP.