14 november 2019

Concertgebouw Amsterdam meets NextGen!

NEXTGEN

Wanneer

21 november

Locatie

Concertgebouw Amsterdam

Concertgebouwplein 10

Amsterdam

Kosten

€10,-

Donderdag 21 november geeft NextGen jou de mogelijkheid om bij een exclusief event van het Concertgebouw in Amsterdam aanwezig te zijn, TRACKS.

In TRACKS ontmoeten jonge topmusici en het publiek elkaar om zich samen een uur lang te laten betoveren door de mooiste muziek, verhalen en beelden.

De artiest van deze avond is Nai Barghouti. Deze 22-jarige Palestijnse zangeres en fluitiste zal met haar ensemble voor het eerst in TRACKS acte de présence geven. Een sierlijke fusion van jazz, Arabisch klassiek en werken van de levende legende Fairouz passeert de revue. De inmiddels in Amsterdam wonende Nai is een begrip in het Midden-Oosten, Noord-Afrika en daarbuiten. Ze studeerde aan de Jacobs School of Music in Indiana (VS) en momenteel studeert zij af aan het Conservatorium van Amsterdam. Haar virtuoze ensemble bestaat uit de internationale crème de la crème van de jazz en Arabische muziek. Begeleid door visuals voeren Barghouti en haar ensemble je langs een idyllische mix van genres.

Vanaf 22.00 uur worden aan de bar de lekkerste Rising Moon cocktails geserveerd. Tegelijkertijd zorgt een DJ voor fijne muziek om het tot middernacht heel gezellig te maken.

Voor wie?

Deze editie van TRACKS betreft een besloten event. NextGen biedt exclusief voor young professionals van haar leden een beperkt aantal kaarten aan voor maar €10,- per persoon.
Hiervoor krijg je een fantastisch concert met de rest van de avond lekkere drankjes. Dus trommel je collega’s op en mis het niet!

Je kunt je aanmelden via mail bij Minoe de Bruin, coördinator van NextGen, ledennetwerk van NLdigital. Dit kan tot en met woensdag 20 november.