17 december 2018

CIO Café: in gesprek over de digitale toekomst van de financiële sector

DIGITALE OVERHEID

Wanneer

22 januari

Locatie

Ordina

Ringwade 1

Nieuwegein

Kosten

-

De financiële sector loopt voorop in het gebruik van slimme technologieën. Hoe zal de financiële sector eruit zien in 2030? Welke stappen moet men nemen om nu klaar te zijn voor de toekomst? En welke kansen en uitdagingen ontstaan hierdoor voor de ICT-sector? Kom naar het CIO Café op 22 januari en ga hierover in gesprek met de CIO’s van Rabobank en VIVAT.

De financiële wereld is het laatste decennium drastisch veranderd en de veranderingen zullen alleen nog maar sneller gaan. Veranderingen in de samenleving en technologische vernieuwingen stellen financiële dienstverleners voor grote uitdagingen. Hoe ga je om met het aanbieden van 24/7 robuuste dienstverlening, hoe implementeer je continu de nieuwe wet- en regelgeving en hoe innoveer je op basis van de nieuwste technologie? Hoe kunnen ICT-bedrijven hierin ondersteunen?

Al deze vragen komen aan bod tijdens het CIO Café. Nederland ICT laat jou als ICT’er in gesprek gaan met twee vooraanstaande CIO’s uit de financiële sector:


Anton Rutten (links), directeur IT Systems bij Rabobank en Marcel van de Lustgraaf, managing director ITC & Lean bij VIVAT.

Programma

15.30 uur Inloop
16.00 uur Opening
Jo Maes, Ordina
16.10 uur Presentatie
Anton Rutten, Rabobank
16.45 uur Pauze
17.00 uur Presentatie
Marcel van de Lustgraaf, VIVAT
17.35 uur Paneldiscussie met aanwezigen
18.00 uur Afsluiting en borrel
19.00 uur Einde

Voor wie?

Ben je benieuwd naar de visie van CIO’s over de toekomst van de financiële sector? Wil je graag meepraten over de mogelijkheden die ICT hierin biedt? En kom je graag in contact met andere ICT-bedrijven die geïnteresseerd zijn in de financiële sector? Dan is dit CIO Café een evenement waar je zeker bij moet zijn!

Waar en wanneer?

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 22 januari 2019 van 15.30 – 19.00 uur.
We zijn te gast bij Ordina, Ringwade 1, 3439 LM Nieuwegein.

Aanmelden voor het CIO Café

Wil je je direct aanmelden? Gebruik dan de oranje button op deze pagina. Deelname is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt.

Wanneer

16 oktober

Locatie

Kosten