Wanneer

8 oktober

Locatie

Avanade

Orteliuslaan 1000

Utrecht

Kosten

€ 175,- voor lidbedrijven, € 395,- voor niet-lidbedrijven. Deze prijzen zijn exclusief btw.

De behoefte aan jong talent is in het bedrijfsleven groter dan ooit, maar organisaties hebben veel moeite met het werven en vooral binden van generatie-Y medewerkers, ook wel Millennials genoemd. Waarom is het zo moeilijk de Millennial te boeien en te binden? Wat is het toch met dat korte termijn denken? Snel carrière maken, een hoog salaris willen verdienen en een impactvolle functie ambiëren maar wel vier dagen willen werken in plaats van fulltime.

Is de Millennial wel te binden? Om antwoord te krijgen op deze vraag organiseert NLdigital op dinsdagmiddag 8 oktober 2019 een bijeenkomst met het onderwerp ‘Millennials willen het anders!’ Aan het woord komen ‘best practices’, dé Millennial, en tijdens een praktische workshop leer je dé typische Millennial kennen en krijg je antwoord op de vraag hoe je als organisatie inspeelt op de wensen en behoeften van dé Millennials, zodat ze graag bij jou aan de slag gaan, maar ook blijven!

Sprekers

Margreet Xavier is adviseur bij AWVN op het gebied van HR-innovatie en geeft op een interactieve manier haar visie op dé Millenial. Ook geven wij het woord aan ‘best practices’, de anti-geluiden en dé Millennial.

Procam is al 22 jaar gespecialiseerd in het begeleiden van IT-starters aan het begin van hun carrière en verzorgt voor diverse organisaties werving & selectie en coaching & training van hun Young IT Professionals. Ze delen hun kennis en ervaring, maar zorgen ook voor het gesprek met vakgenoten om ervaringen en tips uit te wisselen.

Zo loop je aan het einde van de dag de deur uit met meer inzicht in wat deze doelgroep beweegt én met concrete handvatten om dé Millennials voor jouw organisatie te winnen.

Doelgroep

Deze bijeenkomst is gericht op ondernemers en medewerkers die zich binnen de organisatie bezighouden met human resources en werving & selectie.

Voorlopig programma

12.30 uur Inloop
13.00 uur Opening door NLdigital
13.10 uur Interactieve presentatie door Margreet Xavier van AWVN
13.30 uur ‘Best practice’ lidbedrijf NLdigital
13.45 uur Anti-geluid door Else van Nieuwkerk (NLdigital) – Wat zeggen de leden?
14.00 uur De Millennial aan het woord – Robin van der Aa
14.15 uur Introductie Procam – wie zijn we en wat doen we
14.30 uur Pauze
15.00 uur Programma Procam
17.00 uur Netwerkborrel
18.00 uur Einde

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats bij Avanade, Orteliuslaan 1000, 3528 BD in Utrecht.

Kosten

€ 175,00 voor lidbedrijven en € 395,00 voor niet-lidbedrijven (excl. btw). Mocht je als niet-lidbedrijf na afloop van de workshop besluiten het lidmaatschap met NLdigital aan te gaan, dan crediteren wij € 220,00 voor de workshop. Restitutie bij afmelding is niet mogelijk.

Neem voor meer informatie over deze bijeenkomst contact op met Wilianne van Rijnsbergen.