10 januari 2019

Basisworkshop Avg: blijf geïnformeerd en up to date!

HELPDESK JURIDISCH

Wanneer

7 maart

Locatie

Nederland ICT

De Corridor 5

Breukelen

Kosten

Gratis voor leden, niet-leden betalen €350,- p.p. excl. btw

Wil je voldoen aan de ‘awareness’ verplichting van de Avg om in aanmerking te komen voor een Data Pro Certificate? Wil je meer weten over de verplichtingen uit de Avg en welke do’s en don’ts van belang zijn om te zorgen dat je organisatie compliant is? Of wil je weten welke praktische Avg tools Nederland ICT biedt? Word een Data Pro en kom op donderdag 7 maart 2019 naar de basisworkshop Avg!

Tijdens deze basisworkshop bieden de juristen van Nederland ICT inzichten en praktische handvatten voor jouw organisatie om te voldoen aan de verplichtingen van de Avg. Aan de orde komen vragen als: ben ik verwerker en/of verwerkingsverantwoordelijke? Moet ik als verwerker ook een register bijhouden? Moet ik een (sub)verwerkersovereenkomst hebben? Moet ik een DPO/functionaris gegevensbescherming hebben? Welke Avg-tools biedt Nederland ICT (Data Pro)?

Tijdens de workshop krijg je uitgebreid de mogelijkheid vragen te stellen.

Doelgroep

Deze workshop is bestemd voor iedereen die binnen zijn organisatie te maken krijgt met de Avg, maar nog weinig of geen basiskennis heeft of zijn basiskennis wil opfrissen. De workshop kan gebruikt worden als ‘awareness’ training. Voor gevorderden zijn er Avg-specials die dieper ingaan op specifieke onderwerpen voor ICT-leveranciers.

Programma

14.30 uur Welkom
14.45 uur Achtergrond Avg
15.00 uur Even opfrissen: belangrijke begrippen uit de Avg
16.00 uur Pauze
16.15 uur Do’s & don’ts op het gebied van privacy
17.30 uur Afronding en borrel

Datum en locatie

De workshop vindt plaats op donderdag 7 maart 2019 bij Nederland ICT, De Corridor 5 in Breukelen, van 14.30 uur – 17.30 uur, met aansluitend een netwerkborrel.

Kosten

De workshop is gratis toegankelijk voor leden. Niet-leden betalen € 350,- (excl. btw).