9 juni 2022

Avond van de Digitale Economie 2022

Wanneer

13 oktober

Locatie

Radio Kootwijk

Kosten

-

NLdigital organiseert op 13 oktober 2022 weer een Avond van de Digitale Economie. Op dit exclusieve event komt de top van digitaal Nederland bij elkaar om de belangrijkste ontwikkelingen rond digitalisering te bespreken.

100 jaar toekomst

NLdigital bestaat 100 jaar! Dit bijzondere jubileum gaan we natuurlijk vieren. Tijdens de avond laten we op een verrassende en inspirerende manier zien wat onze sector de afgelopen eeuw heeft betekend in Nederland.

Onze vereniging kijkt al 100 jaar vooruit, dus ook de toekomst komt tijdens de avond aan bod. Wat mogen we van de toekomst verwachten? En hoe kunnen we kansen op tijd herkennen?

De avond vindt plaats op een symbolische locatie: Radio Kootwijk. Dit prachtige gebouw is even oud als onze vereniging. Het is bovendien onderdeel van onze geschiedenis: hier maakten mensen letterlijk voor het eerst verbinding met de andere kant van de wereld. En het maken van verbinding is precies wat we met de Avond van de digitale economie willen bereiken.

Dit is een besloten, invite only evenement. Van leden van NLdigital wordt de CEO/algemeen directeur uitgenodigd. Pas je in dit profiel en heb je geen uitnodiging ontvangen? Neem contact met ons op via avdde@nldigital.nl.