Wanneer

25 september

Locatie

Kerk en Kapel aan Zee

Hoofdstraat 96

Noordwijk

Kosten

Gratis - deelname alleen op uitnodiging

De Avond van de digitale economie is dé gelegenheid waarop digitaal Nederland bij elkaar komt om de belangrijkste ontwikkelingen rond digitalisering te bespreken. De gastenlijst bestaat uit de top van de digitale sector en toonaangevende leiders uit de politiek, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties.

De Avond van de digitale economie is een besloten, invite only evenement. Van leden van Nederland ICT wordt de CEO of een andere vertegenwoordiger op executive niveau uitgenodigd. Pas je in dit profiel en heb je geen uitnodiging ontvangen? Neem contact met ons op via avdde@nldigital.nl.

Thema 2019: Oost, West, Nederland best?

Er woedt een handelsoorlog tussen de VS en China. En digitale technologie speelt daarbij een sleutelrol. Wie wordt wereldleider op het gebied van AI? Wie levert de digitale infrastructuur van morgen? En welke digitale platforms zullen wereldwijd de markt veroveren?

Spannende ontwikkelingen, met potentieel een flinke impact op Nederland. Hoe gaan we om met de technologische dominantie van de VS en China? Zit Nederland klem tussen twee vechtende reuzen, of is er een derde weg?

Bij NLdigital houden we niet van doemdenken. En al helemaal niet van stilzitten. Op de Avond van de digitale economie 2019 willen we het conflict tussen Oost en West vanuit verschillende perspectieven bekijken. Met als centrale vraag: hoe zorgen we dat Nederland als beste uit de bus komt?

In het plenaire deel van de Avond gaan we op zoek naar nieuwe perspectieven. Tijdens het walking dinner is er gelegenheid om met elkaar het gesprek aan te gaan. Voorbij de hypes en de headlines, met nieuwe inzichten, open discussies en volop ruimte om te netwerken.

Programma

  • Vanaf 16u: Inloop en netwerkborrel
  • 17u – 18u: Plenair programma
    • Opening Lotte de Bruijn
    • Keynote Pascal Coppens, auteur van China’s New Normal – Hoe China de standaard zet voor innovatie
    • Afsluiting Ernst-Jan Stigter
  • 18u – 21u: Walking dinner & borrel