Dienstverlening

Onze diensten

We hebben voor onze leden een uitgebreid pakket aan diensten, zoals praktische ondersteuning via helpdesks, financieel voordeel via mantelcontracten en workshops.

Helpdesk Avg

Maak jouw bedrijf Avg compliant met de Avg-dienstverlening van NLdigital. Ga zelf aan de slag in onze academy, raadpleeg onze juristen en laat je onafhankelijk certificeren!

Wij vertaalden de regels van de Avg naar de rol van verwerkers in de ICT-sector. Ben je een verantwoordelijke? Raadpleeg dan onze Helpdesk Juridisch.

Nederland ICT voorwaarden

De Nederland ICT Voorwaarden bevatten spelregels voor het contact tussen leveranciers en opdrachtgevers bij het leveren van producten en diensten. Ze kunnen gebruikt worden voor onder andere IT, SaaS-oplossingen, kantoortechnologie en de ontwikkeling van software en websites. De Nederland ICT Voorwaarden zijn de opvolger van de ICT~Office Voorwaarden.

ICT Milieu

Stichting ICT Milieu is onderdeel van NLdigital en organiseert met Wecycle de inzameling en verwerking van ruim 10 miljoen kg afgedankte ICT-apparatuur. ICT Milieu neemt de deelnemers zo veel mogelijk werk uit handen en is de spreekbuis van de ICT-sector als het op milieu aankomt.

Helpdesk Juridisch

Onze juristen geven advies en ondersteuning bij diverse ICT-projecten, aanbestedingen en vraagstukken op het gebied van privacy en het intellectueel eigendomsrecht.

Helpdesk Werkgevers

De Helpdesk Werkgevers biedt leden ondersteuning en advies op het gebied van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, de ICK-CAO, bedrijfsregelingen, veranderende sociale wetgeving, medezeggenschap, reorganisaties en coaching. Daarnaast is er een collectief pensioenfonds voor de digitale sector: TrueBlue.

Helpdesk Financieel

Leden van NLdigital kunnen bij de Helpdesk Financieel terecht voor vragen op het gebied van accountancy, belastingadvies en corporate finance. Afhankelijk van de aard van de vragen wordt dit schriftelijk of telefonisch afgehandeld.

Korting voor leden

Leden van NLdigital kunnen profiteren van aantrekkelijke kortingen op diverse verzekeringen en diensten voor werkgevers. Hiervoor hebben we mantelafspraken gemaakt met een aantal partnerpartijen.

Helpdesk Subsidies

Leden van NLdigital kunnen via onze Helpdesk Subsidies bij partner SUBtracers terecht voor vragen op het gebied van ICT-subsidies, kredieten, fiscale bijdragen en andere vormen van financiering voor het MKB, multinationals, instellingen en (semi-) overheden.

ICT Markttoets

NLdigital heeft kennis in huis over de ICT-markt en de manier waarop ICT kan worden toegepast in het publieke domein. Met de ICT Markttoets helpt NLdigital overheidsorganisaties met het beantwoorden van de vraag: ‘hoe vraag ik wat ik nodig heb?’ Hiermee bouwen we een brug tussen overheid en ICT-markt.