Dienstverlening

Onze diensten

We hebben voor onze leden een uitgebreid pakket aan diensten, zoals praktische ondersteuning via helpdesks, financieel voordeel via mantelcontracten en workshops. Wil je ook gebruikmaken van deze diensten?

Avg & Data Pro

Maak jouw bedrijf Avg compliant met de Avg-dienstverlening van NLdigital. Vraag het oriëntatiepakket aan, raadpleeg onze juristen en laat je onafhankelijk certificeren!

Wij vertaalden de regels van de Avg naar de rol van verwerkers in de ICT-sector. Ben je een verantwoordelijke? Raadpleeg dan onze Helpdesk Juridisch.

NLdigital Voorwaarden

Als ICT-leverancier is het belangrijk goede afspraken te maken met opdrachtgevers. Om te voorkomen dat bedrijven bij het opstellen van de afspraken met hun klanten elke keer opnieuw het wiel moeten uitvinden, biedt NLdigital standaard algemene voorwaarden aan: de NLdigital Voorwaarden. Een verzameling aan spelregels die helpt met het verdelen van verantwoordelijkheden en risico’s. De NLdigital Voorwaarden zijn de opvolger van de Nederland ICT Voorwaarden.

ICT Milieu –> Stichting OPEN

Vanaf 1 maart 2021 geeft Stichting OPEN namens álle producenten van elektrische en elektronische apparaten invulling aan de wettelijke producentenverantwoordelijkheid voor e-waste. Stichting ICT Milieu is dus gestopt, maar NLdigital blijft betrokken bij Stichting OPEN. Samen met onze leden benoemen wij de bestuurder van Stichting OPEN die de producenten en importeurs van ICT-hardware vertegenwoordigt.

Juridisch advies

Onze juristen geven advies en ondersteuning bij diverse ICT-projecten, aanbestedingen en vraagstukken op het gebied van privacy en het intellectueel eigendomsrecht.

HR-advies

Biedt leden ondersteuning en advies op het gebied van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, de ICK-CAO, bedrijfsregelingen, veranderende sociale wetgeving, medezeggenschap, reorganisaties en coaching. Daarnaast is er een collectief pensioenfonds voor de digitale sector: PNO Media.

Korting voor leden

Leden van NLdigital kunnen profiteren van aantrekkelijke kortingen op diverse verzekeringen en diensten voor werkgevers. Hiervoor hebben we mantelafspraken gemaakt met een aantal partnerpartijen.

ICT Markttoets

NLdigital heeft kennis in huis over de ICT-markt en de manier waarop ICT kan worden toegepast in het publieke domein. Met de ICT Markttoets helpt NLdigital overheidsorganisaties met het beantwoorden van de vraag: ‘hoe vraag ik wat ik nodig heb?’ Hiermee bouwen we een brug tussen overheid en ICT-markt.