Korting voor leden

Leden van NLdigital kunnen profiteren van aantrekkelijke kortingen op diverse verzekeringen en diensten voor werkgevers. Hiervoor hebben we mantelafspraken gemaakt met een aantal partnerpartijen.

We bieden kortingen op:

Algemene en beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor mkb’ers

Samen met Aon hebben we een innovatieve aansprakelijkheidsverzekering ontwikkeld voor ICT-bedrijven met een jaaromzet tot €10 miljoen. Leden van NLdigital profiteren van extra premiekorting op deze verzekering. Kijk hier voor meer informatie.

Aon organiseert in 2022 een aantal gratis webinars over cyberweerbaarheid en het voorkomen van cyberschade. Bekijk hier meer informatie.

Arbodienst

Je werknemers gezond, veilig en prettig laten werken? ArboNed helpt je hierbij door je te ondersteunen met alle (preventieve) arbozaken. Ze helpen met het verlagen van het ziekteverzuim, minimaliseren van arbeidsrisico’s en gezonde medewerkers. Professionals van ArboNed zorgen voor deskundige verzuimbegeleiding mocht je medewerker toch (langdurig) ziek worden.

En, omdat voorkomen beter dan genezen is, werk je samen met ArboNed aan vitale medewerkers en het bevorderen van (sociale) veiligheid, gezondheid en leefstijl.

Als lid van NLdigital kun je met 5% korting gebruik maken van de verzuimabonnementen van ArboNed (Basis, Flex en Extra). Vermeld bij het afsluiten je lidmaatschapsnummer van NLdigital. Ze verrekenen dan automatisch de korting. Voor vragen kun je terecht bij ArboNed via 030 – 299 64 44 of e-mail.

Mobiliteitsdiensten bij re- en outplacement

Voor leden die op zoek zijn naar advies of diensten rond een reorganisatie of outplacement hebben we een overeenkomst met Capability. Leden krijgen 10% korting op de tarieven voor advies of dienstverlening.

Overige bedrijfs- en personeelsverzekeringen

We werken al jaren samen met Centraal Beheer Achmea om onze leden korting te kunnen bieden op een aantal bedrijfs- en personeelsverzekeringen. Als lid van NLdigital krijg je korting op:

 • Ongevallenverzekering
 • Bedrijfsautolease (via Wagenplan)
 • Personeelsvoorzieningen (zoals een autoverzekering en woonverzekering)
 • Werkgeversaansprakelijkheid Bestuurders Motorrijtuigen

Kijk voor een compleet overzicht en aanvullende informatie op onze pagina bij Centraal Beheer.

Pensioenadvies

In samenwerking met Mercer bieden we diverse diensten aan onze leden op het gebied van pensioenen:

 • Een kosteloos en vrijblijvend pensioenconsult voor werkgevers met een senior adviseur van Mercer, ter waarde van €1000,-.
 • Begeleiding op basis van ‘no cure no pay’ bij het (her)onderhandelen van pensioencontracten met verzekeraars.
 • Leden kunnen tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van de consultancydiensten van Mercer.
 • Korting op pensioenpresentaties, cursussen en andere communicatie richting werknemers.

Bekijk hier de adviesdiensten van Mercer waar leden van NLdigital ook met korting gebruik van kunnen maken.

Neem voor meer informatie contact op met Marco Hagen van Mercer op 020 – 431 39 65 / 06 – 25 00 86 77 of via e-mail.

Re-integratie langdurig arbeidsongeschikte werknemers

Leden kunnen bij Capability bovendien profiteren van 10% korting op de tarieven voor advies en dienstverlening op trajecten als re-integratie, het extern plaatsen van mensen, psychologische onderzoeken, loopbaantrajecten en fysieke testen.

Risicoinventarisatie en -evaluatie (RI&E)

Het bieden van een veilige en gezonde werkomgeving start met het verkrijgen van inzicht in de risico’s. Een RI&E stelt je in staat om de arbeidsomstandigheden in je bedrijf te verbeteren. De RI&E is momenteel niet beschikbaar, omdat deze verouderd is en dus niet meer up-to-date. We werken aan een nieuwe RI&E. IT-bedrijven kunnen nu goed de algemene MKB-RIE gebruiken of de kantoren RIE. Deze RI&E tools zijn niet erkend. Dat wil zeggen dat elk bedrijf die de MKB-RI&E of kantoren RI&E gebruikt hun RI&E en plan van aanpak wél moet laten toetsen door een gecertificeerde arbodienst (Vangnetregeling, art. 14a Arbowet) of door een gecertificeerde arbokerndeskundige (Maatwerkregeling, art. 14a Arbowet).

Leden van NLdigital krijgen korting op de verplichte toetsing van de RI&E door een adviseur van ArboNed. Daarnaast biedt ArboNed aanvullende diensten aan, zoals het volledig uitvoeren van de RI&E en de eendaagse training Preventiemedewerker Kantooromgeving. Neem voor meer informatie of een afspraak contact op met ArboNed.

We werken aan een nieuwe RI&E. Wil je op de hoogte worden gebracht als de vernieuwde versie beschikbaar is? Laat dan je gegevens achter en we brengen je op de hoogte!

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  naam@bedrijf.nl

Zorgverzekeringen

Onze leden kunnen via Zilveren Kruis gebruik maken van collectiviteitskorting op zorgverzekeringen voor zichzelf, werknemers en gezinsleden van werknemers.

Kortingen 2022
De kortingen bij Zilveren Kruis over 2022 zijn bekend. Je ontvangt in 2022 als lid van NLdigital meer collectiviteitskorting!