Helpdesk Subsidies

Leden van NLdigital kunnen via de Helpdesk Subsidies bij partner SUBtracers terecht voor vragen op het gebied van ICT-subsidies, kredieten, fiscale bijdragen en andere vormen van financiering voor het mkb, multinationals, instellingen en (semi-) overheden.

Leden profiteren hiermee van een hogere slaagkans dan gemiddeld, dankzij de SUBtracers methode. Bovendien kan de subsidie-administratie uit handen gegeven worden.

NLdigital heeft een exclusief partnership met ICT-specialist SUBtracers. Via onze helpdesk kunnen leden hun vragen stellen aan SUBtracers, een verkennende subsidiescan uit laten voeren en gratis deelnemen aan workshops. Eerstelijns advies en de subsidiescan zijn gratis. Subsidieaanvragen handelt SUBtracers af op basis van no cure no pay. Voor leden van NLdigital geldt een korting van 10% op het reguliere tarief.

Subsidiescan

Exclusief voor leden van NLdigital biedt SUBtracers een gratis subsidiescan aan met uitgebreide rapportage. De uitkomst van de scan is een overzichtelijk document met alle subsidiemogelijkheden, inclusief een rating van de mogelijkheden die voor jouw organisatie echt interessant zijn. Dit is een essentiële stap voordat je een complex en tijdrovend subsidietraject ingaat. De scan stelt je in staat om vooraf een goede kosten-baten analyse te maken.

Workshops en seminars

Met enige regelmaat verzorgt SUBtracers workshops en seminars, waarin zij hun kennis, inzichten en ervaringen over specifieke en actuele onderwerpen delen. Voor leden van NLdigital zijn deze workshops gratis. Via de nieuwsbrief van SUBtracers worden de onderwerpen aangekondigd.  Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van SUBtracers.

Expertise SUBtracers

SUBtracers is IT-specialist en heeft zelf ook een software development team. Ze staan voor proactief en kwalitatief advies en ondersteuning, waarbij de zorg (en soms weerstand) rondom communicatie met de overheid wordt weggenomen. Van aanvraag tot uitbetaling maakt SUBtracers subsidies simpeler. Daarvoor maken ze gebruik van handige softwaretools om, zonder dat je het merkt, de subsidie-administratie te regelen. SUBtracers voelt zich net zo veel ondernemer als veel van haar relaties. Hun visie is hard werken, slim zijn en alert zijn op kansen. Dat ga je merken in de werkwijze en advisering.

Dit betekent bijvoorbeeld dat vóóraf een goede kosten-baten analyse wordt gemaakt. En met de no-cure, no pay beloning loop je slechts risico over je eigen uren in de aanloop naar een aanvraag en heb je nooit kosten vooraf.

Doordat SUBtracers ook programmeurs in dienst heeft, spreken ze dezelfde taal als hun relaties. Dit resulteert in een veel hogere slaagkans dan gemiddeld. Ook worden audits op de subsidie-administratie begeleid alsof het de eigen administratie is. Dit scheelt veel tijd. SUBtracers vraagt slechts een minimale investering (in uren) en is pas tevreden als de subsidiegelden bij jou op de bank staan.

SUBtracers richt zich op het traceren en verwerven van subsidies. Kortweg bestaan de werkzaamheden uit vijf fasen en doorloopt de volgende processtappen:

  1. Identificatie subsidies
  2. Screening haalbaarheid en kosten-baten analyse
  3. Aanvraag proces
  4. Projectmanagement
  5. Monitoring

NLdigital respecteert jouw privacy

Daarom geven we je de controle over de manier waarop wij met je data omgaan. In ons privacystatement lees je hoe we dat doen en kun je jouw (eerdere) voorkeuren wijzigen.

Privacystatement | Sluit deze melding
Instellingen

NLdigital respecteert jouw privacy

Daarom geven we je de controle over de manier waarop wij met je data omgaan. In ons privacystatement lees je hoe we dat doen en kun je jouw (eerdere) voorkeuren wijzigen.

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het tonen van de website en de bijbehorende functionaliteit, en voor het uitvoeren van de gevraagde dienstverlening.

Lees meer

We optimaliseren continu onze website. Daarvoor analyseren we websitebezoek via Google Analytics. Dit hebben we op de privacyvriendelijke wijze, volgens de handleiding van de Autoriteit Persoonsgegevens, ingericht.

Lees meer

Met Linkedincampagnes introduceren we ons collectief en onze diensten in de digitale sector. We slaan gegevens over websitebezoek op om de effectiviteit van onze advertenties te meten, om advertenties te leveren die relevant zijn en om het aantal keren dat je een advertentie ziet te beperken.

Lees meer
Vergeet alles Jouw voorkeuren zijn verwijderd