DGA (product) software netwerk

Softwarebedrijven verenigd

In het software netwerk komen ondernemers/directieleden bij elkaar die digitaal aan het ondernemen zijn. Deze ondernemers staan aan de top van een groeiend softwareproduct-, of SaaS-bedrijf met minimaal 20 medewerkers. Zo is er een groep bij elkaar met vergelijkbare uitdagingen. Het netwerk is exclusief voor leden van NLdigital.

Wat wordt er besproken

Het netwerk is ontstaan vanuit de behoefte van een aantal leden om ervaringen en visies uit te wisselen met collega-ondernemers en heeft een informeel en vertrouwelijk karakter. Als niet-lid kun je een aantal keer als introducé deelnemen om het netwerk mee te maken waarna we met je in gesprek gaan over het lidmaatschap.

Het programma varieert; soms is er een externe spreker, een andere keer spreekt iemand uit de groep zelf. Bij eerdere bijeenkomsten kwamen o.a. de CEO van Mapiq, Sander Schutte, de CEO van Sana Commerce, Michiel Schipperus en de CEO van AFAS, Bas van der Veldt aan het woord en was er een keynote van entrepeneur Jan Baan. Er komen altijd veel vragen en ervaringen naar boven waar vaak over wordt doorgepraat tijdens de borrel na afloop.

Deelnemende bedrijven

Het DGA (product) software netwerk is een actief en geliefd ledennetwerk waar ondernemers van ruim dertig lidbedrijven van NLdigital aan deelnemen. Voorzitter en starter van het netwerk is Wolter Smit, oprichter en CEO van TOPdesk.

Sluit je aan

Ben je een DAG/directeur van een groeiend softwareproduct- of SaaS-bedrijf met minimaal 20 medewerkers en wil je ook deelnemen? Of heb je vragen over dit netwerk?