Actueel

ICK-dag 2019 afgelast

Op 23 mei 2019 zou het jaarlijks congres van de Werkgeversvereniging ICT plaatsvinden: de ICK-dag 2019. Vanwege een beperkt aantal aanmeldingen, is de ICK-dag 2019 helaas afgelast.

Doorbetaling onregelmatigheidstoeslag tijdens vakantie

Over de vraag welke loonbestanddelen medewerkers tijdens vakantie zouden moeten ontvangen zijn de laatste tijd diverse rechtelijke uitspraken gedaan. We hebben een aantal veelgestelde vragen voor je op een rij gezet en brengen je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wijzigingen in de Wet Werk en Zekerheid vanaf 1 juli 2015

In juni 2014 is de Wet Werk en Zekerheid aangenomen door de Kamer, met als doel het arbeidsrecht aan te passen aan veranderde arbeidsverhoudingen in de samenleving. De belangrijkste wijzigingen vanaf 1 juli 2015 betreffen het ontslagrecht in algemene zin, de invoering van de wettelijke transitievergoeding én de ketenregeling. Nieuw is dat de werkgever in Lees verder

ICK-CAO 2015 online beschikbaar voor leden Nederland ICT

De Werkgeversvereniging ICT stelt sinds deze week een online versie van de ICK-CAO 2015 kosteloos beschikbaar aan alle leden van Nederland ICT. Leden van de Werkgeversvereniging ICT kunnen dit online boekje bekijken op cao.nederlandict.nl. Overige leden kunnen de teksten opvragen.

Werkgeversvereniging ICT en vakbonden eens over nieuwe ICK-CAO

De Werkgeversvereniging ICT en de vakbonden hebben een onderhandelingsresultaat bereikt inzake een nieuwe CAO voor de Informatie-, Communicatie- en Kantoortechnologiebranche (ICK). Dit resultaat betreft bedrijven waarvoor de ICK-CAO van toepassing is. De nieuwe CAO gaat met terugwerkende kracht in per 1 januari 2015 en heeft een looptijd van een jaar.